I Wanne Dance.
I Wanne Dance.

Hallo december, hallo filmmaand

De gezelligste maand van het jaar is aangebroken. Zin in een gezellig uitstapje? Kinepolis draait weer een aantal nieuwe films. Deze maand een ruim aanbod voor kids met films als Wil de Krokodil, Avatar of De Gelaarsde Kat. Ook draait er een film over het leven van het overleden popicoon Whitney Housten.

Avontuur in het Shrek-universum

Avatar: The Way of Water

Vanaf 14 december in Schagen en Den Helder. Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

I Wanne Dance: The Whitney Houston movie

Vanaf 22 december in Schagen en Den Helder. I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over overleden popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten, neemt je mee op een emotionele, tumultueuze reis door het leven en de carrière van Houston.

Tumultueuze reis door het leven van Houston

De Gelaarsde Kat 2

Vanaf 21 december te zien in Schagen en Den Helder. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

Wil de Krokodil

Vanaf 7 december te zien in Schagen en Den Helder. Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Lyle's charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

De Gelaarsde Kat 2.
Avatar.