Cursus smartphonefotografie, Wordpress en LinkIn
Cursus smartphonefotografie, Wordpress en LinkIn (Foto: aangeleverd)

Cursus in smartphonefotografie, Wordpress en LinkedIn

ALKMAAR - In juni staan er drie betaalbare cursussen in de planning in Alkmaar. Zie hiervoor ook de advertentie in deze krant.

De cursus Wordpress is de ideale start voor iedereen die weer eens wat nieuws wil leren en zelf een Wordpress website wil kunnen bouwen. Tijdens de cursusdag van zes uur leert u de complete basis van dit creatieve proces. U werkt in een eigen online oefenomgeving en leert u veilig om zelf een website op te zetten van A tot Z. Inclusief naslagwerk. Van het schrijven van teksten tot aan het plaatsen van afbeeldingen. 


De rode draad door de gehele cursus is SEO om beter gevonden te worden door de zoekmachines.

Smartphonefotografie

Op 8 juni is er de cursus smartphone fotografie. Dit is zo leuk en handig want iedereen heeft er wel eentje. En nu leert u ook gegarandeerd betere foto's te maken. Tijdens de cursus, die geschikt is voor Android en IOS van Apple, stellen we de camera op de smartphone optimaal in en lopen we de belangrijke functies allemaal door. We behandelen o.a. het belichten, de beste uitsneden bepalen, tips en trucs, handige accessoires en nog veel meer. En op 15 juni staat er een workshop LinkedIn op het programma voor iedereen die het maximale uit zijn zakelijke online profiel wil halen. Ook ideaal voor iemand die op zoek is naar werk en online wil opvallen. Meer informatie over de cursussen en aanmelden kan via www.eckkies.nl