Super Disco terug in Podium Victorie.
Super Disco terug in Podium Victorie. (Foto: SUZANNE KOOPMANS)

Super Disco terug in Podium Victorie

ALKMAAR - Zaterdag 14 mei vindt het populaire Super Disco plaats in de grote zaal van Podium Victorie. Disco uit de eighties is weer helemaal hip en het stijlvolle Super Disco serveert een kwalitatieve disco-clubnight. Laat je meevoeren met die fijne discovibe met extravagante showacts en een bataljon aan ervaren disco-dj’s, die de echte discostampers draaien.

Zaterdag 14 mei

Naast een enorm ledscreen van negen meter die op de dansvloer staat, heeft de organisatie de hand kunnen leggen op de vintage discolampen uit de jaren ‘80. De tijd dat discolights een heel mechanische spektakel op zich waren. Dit waren de ‘center pieces' waarbij je de muziek wel iets harder móest zetten om niet het gepiep, gekraak en geklepper van de heuse constructie te horen. Met de vintage lights, mega ledscreen, showacts en natuurlijk de ‘big discohits' word je ondergedompeld in de mega discothekensfeer van de jaren '70 en ‘80.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via www.rejoice-events.nl en op de avond aan de kassa van Podium Victorie. Minimale leeftijd is 18+. Zaal open: 21:00 tot 03:00 uur.