Jim Bakkum & Sergio Vyent.
Jim Bakkum & Sergio Vyent. (Foto: aangeleverd)

Nationaal Theaterweekend: voordelig naar De Vest

Algemeen

ALKMAAR - Theater De Vest doet van 27 tot en met 29 mee aan het Nationaal Theaterweekend. Bezoekers kunnen dan voor tien euro voorstellingen bezoeken, zoals ‘Assepoester De Musical’, cabaret van Thijs van de Meeberg en de theatervoorstelling ‘Ongelikt’ van De Sekszusjes. 

Donderdag 26 januari, 20.15 uur

Jim Bakkum & Sergio Vyent & Dutch Concert Big Band = Sinatra - Under His Skin (muziektheater).  Een bijzondere muziektheaterproductie van Jim Bakkum en Sergio Vyent met niet alleen zijn allergrootste hits maar ook talloze verhalen en mythes over de schandalen rondom de legendarische zanger.

Vrijdag 27 januari, 20.30 uur

De Sekszusjes – Ongelikt (theater). Krista en Marcelle Arriëns werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-kanaal, waar ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen delen op seksgebied. In hun debuut ‘Ongelikt’ laten de zussen in liedjes, animaties en sketches zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Of toch niet altijd…? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Zaterdag 28 januari, 20.15 uur

Top 2000 live – Alive and Kicking (theaterconcert). Top 2000 Live gaat op 28 januari voor een extra feestelijke aflevering. De muzikanten bakken met dezelfde ingrediënten als bij de vorige edities een nog lekkerder muzikale taart. 

Zaterdag 28 januari 20.30 uur

Thijs van de Meeberg – Meer dan mogelijk (cabaret). Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. In Meer dan mogelijk zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. 

Zondag 29 januari 13.30 uur

Van Hoorne Entertainment - Assepoester De Musical (4+) (familie). In deze groots opgezette familiemusical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. U

Meer informatie en tickets via www.taqatheaterdevest.nl