Een aantal nieuwe spellen wordt overhandigd.
Een aantal nieuwe spellen wordt overhandigd. (Foto: PR)

Mooi jaar voor Vrienden van Senna Zorg

Het bestuur van Stichting Vrienden van Sennazorg kijkt een jaar na de oprichting tevreden terug. 

Het doel van de stichting is vrienden en donateurs werven om voor cliënten met geheugenproblemen die gebruik maken van de dagopvang in ‘Ontmoetings-centrum Onderdak’ in 's-Gravenzande (onderdeel van Senna Zorg) hulpmiddelen aan te schaffen en activiteiten te ondernemen.

Tientallen donateurs/vrienden en giften van particulieren en bedrijven in het Westland hebben de stichting afgelopen jaar ondersteund. Met als resultaat dat voor dit jaar de Stichting een fietslabyrint kan aanschaffen waarmee cliënten op de fiets via een groot beeldscherm visueel door de duinen en/of door Westlandse dorpen of andere plaatsen kunnen fietsen.

Mede door donaties en giften, (ondanks de coronatijd), was de Stichting het afgelopen jaar onder meer in de gelegenheid om een aantal ochtenden en een middag te organiseren voor bezoekers van de dagopvang ‘Onderdak'. Met een strandrups in Ter Heijde is een uurtje over het strand gereden. Daarnaast is een aantal nieuwe spellen aangekocht en rond de Kerstdagen is aan de medewerkers en cliënten van ‘Onderdak' een attentie uitgereikt.

Het geld kwam onder meer binnen via een statiegeldactie van de Albert Heijn, giften van kringloopwinkel Re-Sell en kringloopwinkel Recycling en een donatie van 'Loswal De Bonnen' e.a. Ook steunen? zie www.sennazorg.nl/stichting-vrienden-van-senna-zorg.