Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Oud papier

OUD PAPIER - Oud papier liggen? Lever het in. Lees hier waar dat kan in Bergen.

De oud papier container van gymvereniging Be Quick Bergen staat vrijdagmiddag 19 augustus vanaf 15.00 uur tot zaterdag 20 augustus 12 uur op het parkeerterrein Mericilaan, voormalig terrein zusters Ursulinen. ''Bedankt als u op deze wijze de vereniging wilt steunen. De volgende inzameling is: 2 en 3 september.''


Kunstmarkt

BERGEN AAN ZEE - Zondag 14 is de laatste editie van de kunstmarkt in Bergen aan Zee. De markt is van 11.00 tot 17.00 uur. Kunstenaars vanuit het hele land en lokale artiesten presenteren hun kunst. Verwacht vele soorten kunst van schilderen tot keramiek, van glas tot vilt. Voor ieders smaak is iets te bewonderen.


Verdrinking

Met het warme weer trekken veel mensen naar het water in de buurt om verkoeling op te zoeken. Daarbij zijn gevaren. Op verschillende plekken in het land kwamen de afgelopen weken mensen om het leven door verdrinking in open water. “Je moet altijd je kop erbij houden als je naar het water gaat”, zegt Shiva de Winter van de Nederlandse Stichting Water- en Zwemveiligheid (NSWZ).