Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Aan tafel met... de wijkagent van Egmond

EGMOND-BINNEN - Maak kennis met de wijkagent van de Egmonden. Robert de Boer is wijkagent in Egmond en wil graag met jou als inwoner van Egmond in gesprek. Wat speelt er in jouw eigen omgeving en waarvoor kun je de wijkagent inschakelen. Uiteraard staat hij open voor al je vragen zoals veiligheid in en om huis.

Iedereen is van harte welkom tijdens deze Aan tafel met… op donderdag 2 juni van 10.30 tot 12.00 uur in Dorpshuis de Schulp, Visweg 45 in Egmond-Binnen. De toegang is gratis. Je kunt je aanmelden via www.bknw.nl/agenda. Schuif aan!

Aan tafel met…

Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel in De Schulp biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een “Aan tafel met…” wilt verzorgen kun je je aanmelden bij Amanda Wolters op a.wolters@bknw.nl.