Pakhuis Alkmaar.
Pakhuis Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Pakhuis Alkmaar opent deuren

Partnerbijdrage

ALKMAAR - Het Pakhuis Alkmaar is gebouwd om te voorzien in deze behoefte, of het nu is voor tijdelijk gebruik, zoals tijdens een verhuizing of verbouwing of voor permanent gebruik voor bijvoorbeeld het opslaan van inboedel, zomer- of winterspullen, spullen voor sport of hobby, extra schuurruimte of andere spullen die u graag wilt opslaan. Ook voor zakelijk gebruik kunt u de opslagruimtes gebruiken. Extra ruimte nodig? Dan is het huren van een opslagruimte bij Het Pakhuis de perfecte betaalbare oplossing!

Extra ruimte nodig?

Bij Het Pakhuis zijn opslagboxen beschikbaar in diverse maten en prijzen. Wanneer u opslagruimte huurt bij Het Pakhuis wilt u er zeker van zijn dat uw goederen er veilig zijn opgeborgen. Het zijn immers goederen die een hoge materiële of emotionele waarde vertegenwoordigen. Het nieuw gebouwde Pakhuis is beveiligd met toegangscontrole, (brand)alarm en camera’s zowel binnen als buiten. Met uw toegangscode en sleutel kunt u de opslagruimte beschouwen als uw eigen garagebox waar u uw spullen kwijt kunt. Het Pakhuis is gevestigd in Alkmaar en is goed bereikbaar aan de Laanenderweg 59. U kunt een opslagruimte huren zolang u wilt en u kunt elk moment opzeggen. Via de overzichtelijke website kunt u de beschikbare ruimtes bekijken en eenvoudig direct online boeken.

Tegenover Het Pakhuis wordt hard gewerkt aan fase II, een echt ‘Pakhuis’” zoals het logo met heel veel opslag mogelijkheden! Indien u voor zakelijk gebruik interesse heeft dan kunt u zich melden en kunnen wij eventueel rekening houden met uw wensen. De verwachting is dat fase II gereed zal komen in de eerste helft van 2023.

Het Pakhuis Alkmaar Laanenderweg 59 1812PW Alkmaar, www.pakhuisalkmaar.nl06-19771623.