Afbeelding
(Foto: Adobe Stock)

Kerstmarkt in protestantse kerk

MEDEMBLIK - Een sfeervolle en niet commerciƫle kerstmarkt wordt 9 december van 17.00 tot 21.30 en 10 december van 10.00 tot 17.00 uur gehouden in de protestantse kerk, Raadhuisstraat 15 in Wognum. Op de kramen staan het meest zelfgemaakte producten, keramiek, glas, sieraden en nog veel meer. Buiten worden kerstbomen verkocht en ook de tweedehands kerstartikelen ontbreken niet.


Het rad van fortuin draait en deelnemers maken kans op geweldige prijzen. Ook aan de kinderen is gedacht. Een aantal leuke activiteiten speciaal voor de jongste en de wat oudere jeugd. En organist speelt op beide dagen prachtige kerstliederen en bezoekers genieten ook van livemuziek.

De opbrengst van deze markt gaat naar het jaardoel van de kerk: Stichting Opkikker. Deze stichting is ook vertegenwoordigd op de markt om de mensen van informatie te voorzien.

De koffie staat klaar met de taart van She Sings en de zelfgebakken oliebollen van vrijwilligers.

In de kerk is nog ruimte over om tweedehands kerstspullen te verkopen. Wie nog bruikbare kerstspullen heeft, kan contact opnemen met de koster van de protestantse kerk: kos ter.kerk@gmail.com.