Nico Weel van De Opkomst naar Nederlands kampioenschap biljarten

MEDEMBLIK - Nico Weel uit Wervershoof is het gelukt om in Wormerveer de gewestelijke titel te pakken in de derde klas driebanden. Met 12 matchpunten uit zeven partijen wist hij Bets Dekker-Boon, uit Bovenkarspel, van ’t Moddermannetje, achter zich te houden. Zij haalde 10 machtpunten haalde.

De andere zes deelnemers bleven ver achter de deelnemers uit district Westfriesland. Opmerkelijk is te noemen dat in een paar jaar tijd al een aantal leden van de Onderdijker biljartvereniging zich hebben geplaatst voor een nationale finale, bij zowel een persoonlijk alsmede teamfinale, waarbij dan ook de titel werd behaald. 


Deze nationale finale wordt op 13, 14 en 15 januari gehouden in Maasdam.

Districtsfinale tweede klas libre

Bij biljartvereniging Horna in Hoorn wordt op zaterdag 3 en zondag 4 december de finale tweede klas libre gespeeld. Op zaterdag beginnen de spelers om 10.00 uur, terwijl op zondag om 11.00 uur van acquit wordt gegaan.


De deelnemers zijn: John van 't Hof - biljartvereniging T3B, Co Morsink - Horna, Stanley Smit - De Roode Leeuw, Erwin Dijkstra - D.O.E.T., Aris van Stipriaan - Tokoloco, Jan Peter Stam - De Torenschouw, Kees van Meulen - Kunstgenot en Jacco Steltenpool - van De Torenschouw.