Servais Jansen (m) nam de eerste prijs in ontvangst.
Servais Jansen (m) nam de eerste prijs in ontvangst. (Foto: aangeleverd)

Lions Opmeer-Medemblik golft voor Dorcas

REGIO - Lionsclub Opmeer-Medemblik organiseerde in september het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open. Dit vond voor de 21e keer plaats op golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof, belangeloos beschikbaar werd gesteld door Rob van Vliet. Onder zomerse omstandigheden startte om 13.00 uur de golfers de wedstrijd over achttien holes. De niet-golfers en beginners begonnen met de clinic. Zij leerden afslaan, chippen en putten en gingen onder begeleiding de baan op om het geleerde in de praktijk te brengen.

Alle deelnemers waren rond 17.30 uur terug in het clubgebouw. De verkoop van loten ging van start. Diverse sponsors stelden mooie prijzen beschikbaar. Na de verloting de prijsuitreiking. Bij de heren nam Servais Jansen de eerste prijs in ontvangst. Jacques Dekker en Theo Leek werden respectievelijk tweede en derde. Bij de dames won Joyce Bakker. De grote wisselbeker voor de overall winnaar werd uitgereikt aan Servais Jansen.


Robbert Jan van Rooyen en Ronald van Dijken hadden een clinic gevolgd en zij waren de besten van hun groep. Zij kregen een luxe cadeaubox met ballen voorzien van het Lions-Logo en een pitchfork. Na een veiling van drie kavels genoot iedereen van een lekkere barbecue. Bij de afsluiting van deze geslaagde dag werd een cheque van 3.000 euro uitgereikt aan Dorcas.

Afbeelding
Afbeelding