De VVV begint ook weer met de vaartoeren rond de tuin.
De VVV begint ook weer met de vaartoeren rond de tuin. (Foto: archief)

Tuinpad Rijneveld gaat weer van start

BOSKOOP - Het Tuinpad Rijneveld in Boskoop gaat vanaf 26 maart elke laatste zaterdag van de maand open voor bezoekers. "Van de lente tot de herfst. Kom naar ons om te luisteren, te ruiken, te voelen, te kijken en te proeven", meent de tuin. 

"De eerste Tuinpad-zaterdag van het jaar staat in het teken van de Biodiversiteit. Bij Plantentuin Esveld is er 's ochtends de gelegenheid om professioneel advies te krijgen om uw tuin meer biodivers te maken, meent de tuin. Bij het Groene Huis worden er 's middags door sprekers verhalen verteld over Biodiversiteit in de tuin en hoe u uw omgeving meer natuurinclusief kan inrichten. De hele dag is er informatie te verkrijgen over Operatie Steenbreek, IVN en nog veel meer." 

Varen

Op de website van Tuinpad Rijneveld kan men het volledige programma bekijken. Tussendoor is er bij YUME en Proef de Tuin tijd voor een kopje koffie, een lunch of een borrel. De VVV gaat ook weer varen om het Tuinpad van alle kanten te beleven.

Bezoekers van het Tuinpad krijgen een stempelkaart waarmee iets lekkers voor bij de koffie of de thee valt te verdienen. De tuin is gelegen aan het Rijneveld 23 in Boskoop.


Kijk voor alle verdere informatie op de website: www.tuinpadrijneveld.nl.