Benefietavond in The Fallon Hotel Alkmaar.
Benefietavond in The Fallon Hotel Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Benefietavond Oekraïne in Fallon Hotel

Algemeen

ALKMAAR - The Fallon Hotel Alkmaar organiseert op donderdag 7 april een benefietavond met een heerlijk diner, gecombineerd met entertainment en een bijzondere veiling. 

Deze veiling wordt verzorgd door Nederlandse jongste veilingmeester Elise Trommelen van het Amsterdams veilinghuis De Eland en De Zon. Het team van restaurant D’arrêt, gevestigd in het design boetiekhotel, is verantwoordelijk voor het diner met bijpassende wijnen. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan Giro555 die geld inzamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Het idee voor de organisatie van een benefietavond is ontstaan bij het personeel van het hotel en restaurant. Zij voelden zich machteloos en zochten samen naar een manier om een steentje bij te dragen en hulp te bieden aan slachtoffers van deze vreselijke oorlogssituatie. De avond komt tot stand in samenwerking met partners en leveranciers die zich belangeloos inzetten. Tim Phaff General Manager The Fallon: “Mooi om te zien dat ons personeel, maar ook partners en onze leveranciers zich inzetten om hier een succesvol evenement van te maken. Iedereen is bezig zijn om zijn of haar netwerk aan te spreken voor veilingkavels, producten en alles wat nodig is om zoveel mogelijk geld op te halen. Leuke initiatieven of veilingkavels zijn nog steeds welkom!”

Inschrijven

De benefietavond in The Fallon Hotel in Alkmaar begint om 17.30 uur. Van 18.00 tot 22.00 uur kunnen gasten genieten van een driegangendiner met bijpassende wijnen, entertainment en de veiling. Er zijn 100 stoelen beschikbaar voor deze avond en de kosten zijn € 100 per stoel. Inschrijven kan via: https://eventix.shop/ktr9ssfs of per email via conference.thefallon@sheetz.nl.Voor meer informatie: www.sheetz.nl/thefallonalkmaar/