Een voorstelling over vrienden en de verschillen tussen mensen.
Een voorstelling over vrienden en de verschillen tussen mensen. (Foto: aangeleverd)

Toneelvereniging de Roos speelt 'Ontkoppeld'

KOEDIJK - Na 2 jaar afwezigheid zal toneelvereniging “de Roos” uit Koedijk, weer met veel plezier, een komedie op de planken brengen. Deze voorstelling heet ‘Ontkoppeld’ en is van Neil Simon, de vertaling is gedaan door N. Steemers. De voorstellings ide zien in Ontmoetingscentrum de Rietschoot.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 april is de voorstelling te zien

De voorstelling gaat over Olive Madison en haar vriendinnen groep. Olive is gescheiden en lijkt zich, afgezien van het feit, dat ze een enorme chaoot is, redelijk goed te kunnen redden in haar eentje. Het appartement van Olive Madison is de verzamelplaats van de grop vriendinnen, die elke vrijdagavond bij elkaar komen om Triviant te spelen. Als een van de vriendinnen, Florence Unger, ook gaat scheiden, nodigt Olive haar onmiddellijk uit zolang bij haar te wonen. Alle vriendinnen, zijn namelijk bang dat Florence de scheiding niet aankan en rare dingen zal gaan doen. 

Het zijn grote tegenpolen en het duurt dus ook niet lang, voordat de bom barst tussen het neurotische kasplantje en de rommelige stoere Olive. De directe aanleiding hiertoe wordt gevormd door de twee Spaanse broers die ook in het gebouw wonen. Olive heeft haar zinnen op hen gezet, maar wordt hierin gedwarsboomd door Florence. 


Uiteindelijk is de maat vol en zet Olive Florence het huis uit. Hoe kan het ook anders dat Florence liefdevol wordt opgevangen door….de twee Spaanse broers...

Kaarten

De voorstelling is op vrijdag 8 april en zaterdag 9 april. De aanvang is om 20:00 uur. Kaarten zijn voor 10 euro te koop bij T. Smit via 06 18131328 of aan de zaal van Ontmoetingscentrum De Rietschoot. Na afloop is gezellig nazitten mogelijk.