De Schaapskooi wordt Pannenkoe.
De Schaapskooi wordt Pannenkoe. (Foto: Aangeleverd)

De Schaapskooi wordt Pannenkoe

ALPHEN- Het schaap van de Schaapskooi wordt ingeruild voor een koe van Pannenkoe. Na ruim 15 jaar neemt Vivienne Winkelaar het stokje over aan de eigenaren van Pannenkoe. Dat zijn Ewout Mampaeij en Joost Suijten.

"Pannenkoe is een groeiend concept in de regio met 8 vestigingen. Met de vestiging Alphen aan den Rijn erbij zijn dat dus 9 locaties", vertellen de kersverse eigenaren aan de krant. "We waarderen enorm wat er in al die jaren is opgebouwd. Vooral het team is hartverwarmend. We vinden het belangrijk dat dit warme gevoel van het team blijft behouden."

Bleiswijk

Pannenkoe is begonnen in 2010 in Bleiswijk en in 12 jaar tijd een grote kudde geworden. We staan vooral bekend om onze ambachtelijke wijze van bakken, de manier waarop we het verhaal aan de kinderen vertellen en de ruime keuze van zowel vlees of vega(n) gerechten als pannenkoeken. Zoals Pannenkoe zelf zegt: “We zijn loeiend enthousiast.”

Restyle

Van 28 maart t/m 31 maart is de locatie aan de Burgemeester Bruins Slotsingel 13 gesloten voor een korte Pannenkoe-restyle. Op 2 april om 10.00 uur is de officiële opening om Alphen aan den Rijn kennis te laten maken met Pannenkoe. "Kom met je kudde familie of vrienden ouderwets gezellig van het Pannenkoegevoel", aldus de nieuwe eigenaren.