Darten voor Oekraïne

HAZERSWOUDE- Het dartteam Café De Dikke Mug houdt 3 april een benefiet tactics dart toernooi in café de Dikke Mug in Hazerswoude-Dorp. De opbrengst van dit toernooi komt geheel ten behoeve van de vluchtelingen uit de verschrikkelijke oorlog in de Oekraïne. Nog specifieker gaat de opbrengst naar de Tuin van Epicurus.

De kwekerij is momenteel gedeeltelijk tot kleinschalige natuurcamping omgezet. Er zijn op dit moment 17 Oekraïense vluchtelingen en de camping staat open voor meer vluchtelingen die snel volgen. "Om ervoor te zorgen dat deze mensen hier een aangenaam verblijf hebben, is het van belang om geld in te zamelen zodat er voeding, medicijnen, kleding en andere basisbenodigdheden kunnen worden gekocht", stelt het dartteam. 

“Door de humanitaire ramp in Oekraïne komen veel vluchtelingen Europa in. Wij dragen ook ons steentje bij om deze mensen, veelal vrouwen en kinderen, op te vangen. Op onze kwekerij in Hazerswoude hebben wij ook een kleinschalige natuurcamping en een paar vakantiehuisjes (tuinvanepicurus.eu) die voor dit doel worden ingezet, ook in ons eigen huis en dat van onze medewerkers vangen wij mensen op”, aldus Frank van Tol van camping Tuin van Epicurus. 

Omdat alle kleine beetjes welkom zijn, houdt dartteam De Dikke Mug daarom vanaf 13.00 uur een open koppel tactics toernooi in Café de Dikke Mug, Ambachtsplein 11. Er is geen vast bedrag aan inschrijfgeld. Wel is er een vrijwillige bijdrage.

Voor meer informatie kunt u bellen met 06-21159923. Zelf een bijdrage doen kan. Er is daar een bankrekeningnummer voor geopend:
NL67RABO0325982287 ten name van F. van Tol Ovv: Hulp Oekraïense Vluchtelingen