Met de technologie aan boord is dit de meest hi-tech Alfa Romeo ooit.
Met de technologie aan boord is dit de meest hi-tech Alfa Romeo ooit. (Foto: MAXSAROTTO)

Alfa Romeo trouw aan Italiaans DNA

De nieuwe Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 is een combinatie van maximale effectiviteit en sportiviteit. 

Met deze versie betreedt Alfa Romeo de wereld van elektrificatie, terwijl het trouw blijft aan het sportieve en puur Italiaanse DNA dat het merk al sinds 1910 kenmerkt. Deze versie is het begin van een nieuw hoofdstuk in de metamorfose van Alfa Romeo, want hij combineert maximale effectiviteit en sportiviteit met een gemiddelde CO2-emissie van 29-32 g/km, een 100% elektrische actieradius van 80 kilometer in stadsverkeer en een totale actieradius van ruim 600 kilometer. De Tonale Plug-in Hybrid Q4 is afgestemd op klanten die hoogwaardige technologie, betrouwbaarheid, comfort en veiligheid verwachten van een sportieve auto – als aanvulling op uitstekende prestaties. 

Meer comfort en technologie

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 laat zien hoe Alfa Romeo zijn interpretatie van sportiviteit ontwikkelt. Bovendien is dit model dankzij de interieurruimte, het extra comfort, de stilte en de geringe emissie de ideale reisauto. De rijkwaliteiten van de Tonale Plug-in Hybrid Q4 zijn de beste in zijn klasse. Dit is de meest hi-tech Alfa Romeo ooit.

Dynamisch karakter

Kwaliteit en aandacht voor detail zijn gecombineerd met een dynamisch karakter en geven sportiviteit een nieuwe invulling. Het Alfa Romeo-logo op de Tonale Plug-in Hybrid Q4 is vernieuwd om het elektrificatieproces te accentueren. Met de elegante "electro-biscione” (de slang in het Alfa Romeo-logo) - gezeefdrukt op de zijruit van privacy glass linksachter - onderscheidt de Tonale Plug-in Hybrid Q4 zich van andere versies. De auto kost €50.900.