Na afloop met z'n allen op de foto. Staand links Cor Oltenhof en in het midden Danny Bakker.
Na afloop met z'n allen op de foto. Staand links Cor Oltenhof en in het midden Danny Bakker. (Foto: Han Giskes)

Diploma voor Purmersteijn-keepers

PURMEREND - De jaarlijkse uitreiking van de keeperdiploma's aan de jeugdkeepers van Purmersteijn Onder-8 t/m Onder-12 is wederom uitgemond in een zeer geslaagd feestje. En het bezoek daarbij van twee gastkeepers werd een hoogtepunt die middag!

Purmersteijn organiseert gedurende het seizoen specifieke keeperstrainingen voor de vele jeugdkeepers en -keepsters. Keeperstrainer Cor Oltenhof had, richting de afsluiting van dit voetbalseizoen, wederom een leuke middag georganiseerd met diverse spellen en de uitreiking van de keepersdiploma's.

Als verrassing was er de komst van Nordin Bakker, keeper van Almere City FC. Bakker was als eregast uitgenodigd. Iedereen kon vragen aan hem stellen en alle keepers mochten een penalty nemen op Nordin. Daarna was er de komst van Giovanni van der Wijs, jeugdkeeper bij Ajax Onder-13. Ook hij kreeg vele vragen van de Purmersteijn-jeugdkeepers op zich afgevuurd. 

Hierna begon de diploma-uitreiking met de daarbij behorende medaille en een persoonlijke noot voor alle keepers. Tot slot werden de bekers uitgereikt aan de twee talentvolste keepers 2021-2022. In de eerste categorie was dat Sten Ubink en in de tweede categorie Ryan van der Made. 

Purmersteijn bedankt P&B timmerbedrijf uit Purmerend voor de sponsoring van het afgelopen seizoen.

 

Almere City-goalie Danny Bakker met de twee talentvolste keepers Sten Ubink en Ryan van der Made.