Afbeelding
(Foto: archieffoto Han Giskes)

Sport'in festival in september

PURMEREND - Ondanks Corona was het eerste Sport’in festival vorig jaar een succes, met 20 sportaanbieders en meer dan 40 activiteiten. De activiteiten werden over het algemeen goed bezochte en meerdere sportaanbieders hebben hierdoor nieuwe leden kunnen verwelkomen. In 2022 organiseert Spurd wederom het Sport’in festival samen met de sportaanbieders in Purmerend en de Beemster, en wel van 5 tot en met 11 september. De organisatie hoopt dat zich nog meer clubs aansluiten bij het initiatief.

Dit jaar zijn er activiteiten op de verschillende eigen locaties van de deelnemende clubs/aanbieders, maar er is ook een programmering op twee centrale locaties; een in de Beemster en een in Purmerend op het buitenterrein van het Leeghwaterbad. In het weekend van 9,10 en 11 september wordt daar een heus sportfestival georganiseerd, met naast een mooi sportaanbod ook muziek, kraampjes met allerlei sportgerelateerde onderwerpen/aanbiedingen en foodtrucks e.d. Een en ander uiteraard afhankelijk van het programma dat gezamenlijk kan worden aangeboden.

Ondersteuning

Deelnemende clubs kunnen een financiële ondersteuning aanvragen voor de activiteiten die zij willen organiseren. De totale organisatie wordt ondersteund door SPURDMarketing en deze zal dit jaar extra aandacht besteden aan de marketing. Doet jouw club dit jaar (ook weer) mee? Schrijf je in via verenigingsadvies@spurd.nl. Vragen? Mail of bel met Brian Melis 06-81845395 of Peter Bus 06-51592032.


o zullen er voor clubs/aanbieders mogelijkheden zijn om voor de zomervakantie al deel te nemen aan sportmarkten/demonstraties bij winkelcentra voor de zomervakantie. Daarnaast worden alle communicatiekanalen gebruikt om Sport'in onder de aandacht te brengen, zoals met posters op driehoeksborden door de stad en bij de entreeborden aan de inkomende wegen in Purmerend. Uiteraard wordt ook de media vroegtijdig benaderd. Ook zal er een flyer worden gemaakt die opscholen en de Purvak worden verspreid.