Pak je kans om samen met Merlijn Twaalfhoven en 200 andere muzikanten iets bijzonders neer te zetten.
Pak je kans om samen met Merlijn Twaalfhoven en 200 andere muzikanten iets bijzonders neer te zetten. (Foto: aangeleverd)

Burmster JamBam zoekt nog muzikanten

PURMEREND - Het muzikale spektakel Burmster JamBam kon in december vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Maar het heeft nu een nog betere plek gekregen op de openingsavond van het Reuring festival op 24 juni om 20.00 uur. Er worden nog meer muzikanten, zangers en koren gezocht uit Purmerend, Beemster en Waterland om aan te sluiten. Dus ben je muzikant? Dit is de kans om deel te nemen aan een uniek project. Het streven is om met 200 muzikanten iets moois neer te zetten.

De internationaal vermaarde componist en muzikant Merlijn Twaalfhoven dirigeert een speciaal door hem voor de Burmster JamBam geschreven muziekstuk met een groot aantal muzikanten en zangers uit Purmerend en wijde omgeving. Twaalfhoven heeft dergelijke projecten over de hele wereld gedaan. En nu dus in Purmerend. 


Al meer dan 100 muzikanten en zangers hebben zich aangemeld. Veel ervaring is niet nodig. Twaalfhoven zegt dat één repetitie voldoende is om tot een mooi resultaat te komen. Dat doet hij het liefst met een bezetting van 200 muzikanten of nog meer. 

Twee uitvoeringen

Op vrijdag 24 juni om 20.00 uur barst het los. Om 21.00 uur is er een tweede opvoering. Bijzonder is ook dat met dit concert het vernieuwde amphitheater in het Leeghwaterpark wordt geopend.. Dit concert sluit ook naadloos aan bij het streven van Reuring om plaatselijke talenten een plek te geven in het programma. Aan dit unieke project zouden alle muzikanten uit Purmerend, Beemster en Waterland mee moeten willen doen. 

Opgeven

Dus grijp je kans. Ben je zanger, speel je een instrument, zit je in een koor of orkest en sta je open voor een unieke en bijzondere ervaring? Geef je dan op, alleen of met je collega orkest-/koorlid of met het hele orkest of koor. Het mag en kan allemaal. Opgeven kan nog tot  10 juni. De uitvoering op vrijdagavond 24 juni zal zijn om 20:00 en 21:00 uur en de repetitie zal zaterdag 18 juni in P3 Purmerend plaatsvinden. 

Meer informatie

Voor meer informatie over Burmster JamBam of opgave voor deelname mail je naar administratie@p3purmerend.nl. Dan ontvang je de informatie of een inschrijfformulier.