Er zijn veel acties georganiseerd om Jerry te steunen.
Er zijn veel acties georganiseerd om Jerry te steunen. (Foto: aangeleverd)

Jerry voor behandeling MS in Mexico

Vervolg van voorpagina

tremore spasmen (ongecontroleerde bewegingen) in zijn rechterhand en het steeds moeilijker lopen, heeft ervoor dat hij min of meer oververmoeid in het vliegtuig stapte. "Het heeft me echt gesloopt, maar mijn positieve mindset hield me steeds op de been. Ik heb best veel gejankt de afgelopen periode, maar de volgende dag werd ik weer positief wakker. Zo sta ik gelukkig in het leven."

Jerry Huizinga zegt ondanks alles een gelukkig mens te zijn. "Nogmaals, ik heb vertrouwen in een goede afloop. Trouwens alles wat straks beter is is meegenomen. En dat kan voor een periode van een jaar zijn of van vijf jaar. Maar het kan ook zijn dat de behandeling niks doet. We weten het gewoon niet. De artsen geven met 95% kan op succes, maar daar wil ik niet te lang over nadenken."


Waar hij wel regelmatig en met een grijns op zijn gezicht aan denkt, is de grote steun die hij tot dusverre van familie en vrienden gehad heeft. Zijn Anne, Gerard en Mary, Rachel, Marika, Jean Marc en Marcel zijn namen die hem nog meer positiviteit geven. "Wat zij voor mij en voor ons gedaan hebben, daar heb ik geen woorden voor. Ze hebben zoveel georganiseerd om het geld bijeen te krijgen. Ik wil hen, maar ook alle andere mensen die hebben bijdragen, langs deze weg enorm bedanken", zegt Jerry tot slot.