In 2012 is het Fort rigoureus getransformeerd tot een uniek eco-chique wellness resort.
In 2012 is het Fort rigoureus getransformeerd tot een uniek eco-chique wellness resort. (Foto: aangeleverd)

Fort Resort Beemster viert 10-jarig bestaan

ZUIDOOSTBEEMSTER - Trots! Dat is Frank Bart als ondernemer/eigenaar van Fort Resort Beemster, als vandaag het 10-jarig jubileum van Fort Resort Beemster wordt gevierd met leveranciers, partners, gasten, familie en vrienden.

"Met elkaar kijken we terug op een inspirerende tijd, honderdduizenden gasten, bijzondere gebeurtenissen, heel veel mooie gerechten en wijnen, goede gesprekken, leuke momenten en bijzondere contacten. Trots ben ik op ons team dat garant staat voor een warm bad van gastvrijheid en zorgt voor een ultieme beleving.

En we kijken vooruit! Want aan plannen voor nog meer nieuwe faciliteiten in dit bijzondere resort ontbreekt het ons niet. We leggen zelfs lijntjes naar nog twee bijzondere forten in de nabije omgeving."

In 2012 is het Fort rigoureus getransformeerd tot een uniek eco-chique wellness resort met duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wie Fort Resort Beemster binnenloopt, ervaart direct de bijzondere ambiance van dit monument. Het resort beschikt over verschillende unieke sauna's, baden en wellness faciliteiten, een hotel met 17 luxe kamers & suites, Poterne restaurant & terras en het biedt een bijzondere plek voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en huwelijken.

De hele maand juni heeft Fort Resort Beemster speciale arrangementen en meer verrassingen in petto! Zie voor meer informatie www.fortresortbeemster.nl


Afbeelding
Afbeelding