De gehele dag kunnen bezoekers rondleidingen krijgen en groepslessen bijwonen.
De gehele dag kunnen bezoekers rondleidingen krijgen en groepslessen bijwonen. (Foto: aangeleverd)

Zondag open dag bij YourPerfection

PURMEREND - Zondag 22 mei organiseert sportschool YourPerfection een open dag. Het programma begint om 10.00 en duurt tot 15.00. De gehele dag kunnen bezoekers rondleidingen krijgen en groepslessen bijwonen, ook is er een aantrekkelijke inschrijfactie.

Dennis van Driest, clubmanager, kijkt er enorm naar uit. "Eindelijk kunnen we aan Purmerend onze mooie sportschool laten zien en al onze faciliteiten. Dit was door corona lange tijd niet mogelijk’. De sportschool pakt zondag dan ook groots uit, met o.a. een inschrijfactie die alleen geldig is op de open dag. Dennis vertelt: ‘Mensen die zich zondag bij ons inschrijven betalen geen inschrijfgeld en krijgen bovendien een mooie sporttas, een handdoek én een bidon cadeau."

Wie zich eerst wil oriënteren, krijgt hier zondag ruimschoots de tijd voor. ‘We bieden de hele dag gratis proeflessen’, zegt van Driest, "Mensen kunnen deze lessen zowel bekijken als zelf ervaren. Wie in sportkleding komt, kan meedoen. Daarnaast leiden we bezoekers graag rond en kunnen zij desgewenst al een vrijblijvend sportadvies krijgen. Leuk detail: we hebben ook een Push-Up Challenge die bezoekers kunnen doen. Deelnemers zien dan middels een tabel direct hoe ze ervoor staan."

Sportschool YourPerfection rondde in oktober vorig jaar een flinke verbouwing af. Sindsdien beschikt het over 3 ruime groepsleszalen, een fitnessruimte, inpandige fysiotherapie, een massageruimte, kleedkamers met douche en een gezellige bar- receptie met zitgelegenheid. Het team laat het zondag allemaal zien. "We zullen iedereen met open armen ontvangen. En gedurende de dag serveren we uiteraard ook een hapje en een drankje. Bezoekers gaan ervaren waar we voor staan en wie we zijn, namelijk een gastvrije en familiaire sportschool waar iedereen zich direct thuis voelt", aldus Dennis.

YourPerfection is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 154, naast de Praxis. Kijk voor het volledige proeflesrooster op de open dag, op: www.yourperfection.nl. Of volg de sportschool op Facebook en Instragram.