Doe op 11 juni mee in Amsterdam.
Doe op 11 juni mee in Amsterdam. (Foto: aangeleverd)

Op 11 juni Run for KiKa in Amsterdam

REGIO - Op zaterdag 11 juni kan iedereen meedoen aan de Run for KiKa in Amsterdam. Ben jij er klaar voor om een fantastische dag te beleven en samen met KiKa de strijd aan te gaan tegen kinderkanker? Alle deelnemers kunnen kiezen uit een afstand die hen het beste past. 

Doe mee in de strijd tegen kinderkanker

Je kan kiezen uit De individuele afstanden zijn 5 of 10 km of de KiKa Mini Race voor kinderen tot en met 8 jaar. Of doe mee aan het nieuwe onderdeel: de Estafette waarbij je met een team van 2 tot 4 personen in totaal 10 rondjes van 1 km rent over het estafette-parcours. Kom in actie en daag vrienden, familie en collega's uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Amsterdam.

Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit kan en moet anders! Sinds de oprichting van KiKa steeg het genezingspercentage van kinderen met kanker naar 81%. Hét bewijs dat meer geld voor onderzoek en medicijnen naar kinderkanker resultaten oplevert. Deelnemers aan Run for KiKa Amsterdam dragen bij aan het doel van KiKa: de genezing van kinderkanker verhogen naar 100%. Ren een prachtige route rondom de Ouderkerkerplas en geniet van de prachtige natuur. Ontvang na de finish je welverdiende Run for KiKa medaille en maak een verschil voor kinderen met kanker! Ga naar www.runforkika.nl en schrijf je direct in.