Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Heemskerker presenteert nieuwe film

HEEMSKERK - Eind 2021 is er een succesvolle crowdfunding geweest om de korte film BITTERSWEET mogelijk te maken. Inmiddels is het zover, de korte film bittersweet is helemaal klaar en online! 

Charles Dekker van charlyshortfilms heeft op diverse locaties in Heemskerk en Alkmaar de beelden geschoten met een team van enthousiaste acteurs, actrices en figuranten. Het is een prachtig aantal maanden geweest met veel plezier en 200% inzet van alle betrokkenen. Ofschoon het een serieus onderwerp is heb ik het weten te verpakken in een luchtige vorm, aldus Charles. 

Wilma en Fred zijn eenvoudig gelukkig, ondanks de handicap van Wilma. Ze staan altijd rood en genieten van de kleine dingen. Vriendin Claire is getrouwd met de rijke zakenman Bernd-Jan, die altijd ‘overwerkt’ op kantoor. Als Claire haar kadootje koopt voor de verjaardag van Wilma, zal dit de opmaat zijn voor een explosie onder hun vriendschap. Zal de vriendschap tussen de twee vrouwen sterk genoeg zijn? 

De film is alleen te zien op het videoportal van charles. Je vindt hier tevens, naast de eigen producties, inmiddels zeker 50 korte films van allerlei getalenteerde filmmakers van over de wereld. En ze zijn allemaal gratis te bekijken.

Ga naar https://charlyshortfilms.com/bittersweet