Afbeelding
(Foto: Dirk Verwoerd)

Ladies Night Heemskerk

HEEMSKERK - Bij Syl’s Body Studio op de Merel 315 in Heemskerk wordt aaanstaande vrijdagavond 20 mei een leuke Ladies Night gehouden. Op deze avond komen er verschillende bedrijven uit de regio in het Piet Blom-gebouw staan om je een gezellige avond aan te bieden. 

Vrijdagavond 20 mei bij Syl's Body Studio

Dit zijn onder andere massagepraktijk Nann, de 7 vlinders met symbolon kaarten en access bars+, Huidspecialist Plantage, Fleur de Provence neemt haar gave slippers mee die je zelf kan samenstellen met bandjes naar keuze, er kan voor 10 euro een Macramé workshop gevolgd worden (opgeven op nr.06-45315054). 

Kramen

Verder zijn er kramen met tasjes, sieraden, lingerie, woonaccessoires, etherische oliën en natuurlijk kleding in verschillende stijlen en tegen leuke prijzen. 

Gestylde wenkbrauwen

Ook kan je deze avond bij Silvia van SD.Ibrows terecht voor mooi gestylde wenkbrauwen en al je vragen over permanente make up. 

Loterij

Er wordt een gratis hilarische loterij gehouden waar iedereen aan mee mag doen waar mooie prijzen te winnen zijn en er kan lekker gedanst worden op muziek uit de jaren ’70’s – ‘10s. 

Entree gratis

Entree is gratis, contant geld is wel makkelijk omdat er niet bij iedere ondernemer met de pin betaald kan worden. Volg de social media van Syls Body Studio om op de hoogte te blijven.