Tommie en Sjors.
Tommie en Sjors. (Foto: Bas Hermsen)

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan in 'Mannen huilen niet'

BEVERWIJK - Zanger Sjors van der Panne en musicalster Tommie Christiaan trekken samen het theater in met de voorstelling Mannen huilen niet. De heren zijn muzikale tegenpolen, maar desondanks ontzettend aan elkaar gewaagd. Beiden zingen ze nummers die hen op de mooie en minder mooie momenten in het leven wisten te raken. Natuurlijk bundelen ze ook hun krachten voor een aantal prachtige duetten. Het duo is donderdag 19 mei vanaf 20.15 uur te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk.

Kennemer Theater Tips

Tommie steekt de kleine chansons van Sjors in een compleet ander jasje en Sjors duikt in het repertoire van Tommie maar dan wel met het bekende sausje van Sjors. De herkenbaarheid blijft, maar wel authentiek. 

Muzikale show

Hoe klinkt ‘Leef’ van Hazes in een Frans-jasje à la Brel gezongen door Sjors? En hoe pakt Tommie het repertoire aan van Shaffy? 

Een muzikale show waarin ze ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst… Mannen huilen niet!

Johan Goossens

Donderdag 19 mei vanaf 20.30 uur  is Johan Goossens te bewonderen in 'Kleine Pijntjes'. Hij zingt puike liedjes en doet openhartige ontboezemingen.

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch heeft hij nu al de kleine pijntjes die de ouderdom aankondigen.  Hij kreunt als hij gaat zitten en dan zegt ie ‘hè hè’. Vloerverwarming vindt ie ook lekker. 

Verder is Johan Goossens kerngezond en dat laat hij vanavond energiek horen met puike liedjes, sappige verhalen vol zelfspot, brutale en schaamteloze humor en openhartige ontboezemingen.  

Dan weer hilarisch, vervolgens ontroerend, schakelend tussen de hoge idealen en de lullige alledaagsheden. Dit alles met als inzet dat het publiek alle eigen kleine pijntjes een avond vergeet. 

Achtste programma

Kleine Pijntjes is Johans achtste programma. Hij oogstte veel lof met zijn voorstellingen over zijn ervaringen als leraar op een ROC. Daar schreef hij ook twee geestige en tegelijk schrijnende boeken over. Een avond vol liedjes, verhalen en relativerende humor.

Kaarten zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Johan Goossens.