Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

'Oppositie voeren is ons op het lijf geschreven'

HEEMSKERK - Raadsleden en commissieleden zijn klaar voor de nieuwe raadsperiode!! Inmiddels zijn de gemeenteraadsverkiezingen alweer twee maanden geleden. U zult denken gaat Liberaal Heemskerk als lokale partij meedoen aan een coalitie; daar ziet het er nu niet naar uit. 

Wat vindt de Raad: Liberaal Heemskerk

Geen nood, oppositie voeren is ons op het lijf geschreven , alhoewel we graag hadden willen meedoen. Wel hopen we dat er een onafhankelijk, vakkundig college komt (!) dat vaart maakt met de woningbouw en de problematiek m.b.t. bijvoorbeeld de jeugdzorg gaat aanpakken.

Liberaal Heemskerk is blij met haar drie zetels , Ineke Jansen, Karel Rozemeijer en ondergetekende gaan u weer 4 jaar vertegenwoordigen in de raad. Alex den Haan, Rafael MIralles en Els Verhage ( zij wordt 25 mei a.s. beƫdigd) doen dat naast de raadsleden in de commissies, die altijd een voorbereiding zijn van de raadsvergadering.

Nieuwe start

Een nieuwe start dus met memorabele momenten tijdens de eerste twee raadsvergaderingenā€¦.Komt u ook een keer langs tijdens een raadsvergadering? U bent van harte welkom!


Freek Koster, Liberaal Heemskerk