Laura de Wolff.
Laura de Wolff. (Foto: aangeleverd)

Nieuw boek van Laura de Wolff

HOOGKARSPEL - In het tweede deel van 'De wereld rond met Zilver de Meeuw' begeleidt Zilver de jonge lezer tijdens hun zoektocht naar bijzondere reptielen en amfibieën over de gehele wereld. Laura de Wolff focust zich hierbij niet enkel op exotische dieren, maar blijft ook dichter bij huis met de hazelworm. Daarbij heeft ze alle dieren, inclusief hun grootste vijanden, treffend geïllustreerd. Dit leerzame kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Wist jij dat er kikkers zijn die kunnen zweven, slangen die hun staart gebruiken om vogels te vangen en dat het kleinste reptiel niet groter is dan een vingernagel? In dit tweede deel van Zilver de meeuw de wereld rond, neemt hij je mee op wereldreis om kennis te maken met bijzondere reptielen en amfibieën. De leerzame teksten en mooie illustraties maken dit boek leuk en interessant om te lezen. Niet alleen voor de jonge, maar ook voor de wat oudere lezer.

Over de auteur

Laura de Wolff (1976) woont met haar man en drie kinderen in Hoogkarspel. Tijdens haar werk in het basisonderwijs is er een passie ontstaan voor voorlezen en kinderboeken. Daarnaast heeft zij veel creatieve hobby's, waaronder tekenen. Ook heeft ze een grote liefde voor de natuur. Deze passies en hobby hebben geresulteerd in het zelf schrijven van kinderboeken. Door haar jarenlange ervaring met kinderen van alle leeftijden sluiten haar boeken goed aan bij hun belevingswereld.


Het boek is nu verkrijgbaar voor 16,99 euro bij www.boekscout.nl.