Afbeelding
(Foto: )

Deze week nieuw bij Cinema Enkhuizen: Boiling Point. Een unieke film die lijkt opgenomen in één lange take, die ook de toeschouwer naar adem doet happen.

De titel geeft al een hint van wat chef-kok Andy en zijn crew te wachten staat wanneer ze zich voorbereiden op alweer een razend drukke avond in Andy’s Londense toprestaurant. En dan draait het niet alleen om logistiek, timing en het tevreden houden van de veeleisende gasten, maar ook of de chef-kok – een intense rol van Stephen Graham – voldoende afstand weet te houden tot zijn privébeslommeringen. Regisseur Philip Barantini maakte het zichzelf ook niet gemakkelijk door de hele film in één ononderbroken take te draaien, waardoor de hectiek nog eens extra indringend bij de kijker binnenkomt.

Synopsis

Bekijk de film bij Cinema Enkhuizen 

Entreeprijs 10 euro, kortingshouders betalen 8 euro. Ga naar www.cinemaenkuizen.nl voor meer informatie over het gehele filmaanbod, trailers, speciale tarieven (evenementen) en de kaartverkoop. Bezoek ook de online filmzaal via www.picl.nl en bekijk misschien die ene film die je net hebt gemist op het witte doek.