'Eet en ontmoet' in de kerk

LANDSMEER/DEN ILP - Traditiegetrouw organiseren de Kerken van Landsmeer en Den Ilp ook dit jaar een “Eet en ontmoet” op woensdagavond 26 oktober. Een nieuwe start na de coronastop in de afgelopen jaren.

Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te maken met nieuwe Nederlanders afkomstig uit verschillende werelddelen. Mensen van ver weg en dichterbij, zoals uit de Oekraïne, waaruit nu veel vluchtelingen in Landsmeer zijn komen wonen. Geniet van de smakelijke gerechten uit allerlei delen van de wereld, ontmoet nieuwe inwoners en maak kennis met gerechten uit hun eigen keuken. Neem zelf iets Hollands mee.  

Een tip: de Hollandse keuken is heel divers en bestaat uit meer dan stamppot met een bal gehakt. Geen soep meenemen. In verband met het warm houden wordt die niet geserveerd. 

De samenkomst is in Het Kruispunt, Calkoenstraat 12a te Landsmeer. Vanaf 17.45 uur: Inloop met gratis koffie en thee, aansluitend om 18.00 uur de gezamenlijke maaltijd. Kosten: voor degenen die eten meebrengen is het gratis, wie niets meeneemt betaalt (graag gepast) € 6,00. Kinderen tot en met twaalf jaar gratis. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden in de eigen kerk vóór 17 oktober bij Ide van der Wijk (06-28046851, i.wijk@upcmail.nl), Nelleke de Ridder (020-4825812, fam_deridder@planet.nl) of via    reserveren@pglandsmeer.nl

Graag erbij vermelden met welk gerecht je de nieuwe buren wilt laten kennismaken.