Resultaat: € 500,00
Resultaat: € 500,00 (Foto: aangeleverd)

€ 500,00 voor Stichting Vaarwens

LANDSMEER - Het was nog niet zo makkelijk om de bootjes door een dun rietje naar de andere kant van de tafel te blazen. Maar leuk was het wel. 

Uitvaartverzorging De Vries verdubbelt opbrengst vaarspel

Bezoekers van de braderie op zaterdag 24 september hebben bij de stand van Uitvaartverzorging De Vries dan ook enthousiast meegedaan aan het ‘vaarspel’.


Hiermee hebben de bezoekers, samen met een aanvullend bedrag van de lokale uitvaartonderneming, € 500,00 bij elkaar geblazen voor het goede doel: Stichting Vaarwens.

'Mooie vaarwensen realiseren'

Dinsdag 26 september overhandigde Elly De Vries, de oprichter van de uitvaartonderneming uit Landsmeer, de cheque op kantoor aan Erica Visser van Stichting Vaarwens. "Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de financiële steun voor onze stichting. Hiermee kunnen wij weer mooie vaarwensen realiseren voor uitbehandelde mensen en hun dierbaren”, zegt Visser bij de in ontvangstneming van de cheque. 

De dinerbon die De Vries verlootte onder de donateurs is gewonnen door Irene van Laarhoven. Ook zij heeft haar prijs al in ontvangst genomen. 

'Gezelligheid echt gemist'

"Wij zijn blij dat we dit jaar weer op de braderie konden staan, wij hadden de gezelligheid echt gemist”, vertelt Marco de Vries van Uitvaartverzorging De Vries. "De reuring, de buitenlucht en de sfeer op de braderie zorgen ervoor dat we met bezoekers op een laagdrempelige manier over een uitvaart kunnen praten. Wat fijn is. Maar eigenlijk zijn we op zo'n dag vooral bezig met spelletjes spelen en geld ophalen voor het goede doel.”

Afbeelding