Poster van Richard III.
Poster van Richard III. (Foto: Aangeleverd)

Last Minute: Vijftig procent korting op tweede ticket

BEVERWIJK - Het Kennemer Theater geeft dit hele weekend 50% korting op elk 2e ticket! Dit geldt voor de Theaterbewerking van Richard III, de try-out van percussieshow van Percossa, de ode aan gitaarheld Clapton door Ed Struijlaart en de intieme persoonlijke show van Barrie Stevens.

Voor elke voorstelling in dit weekend 

Vr. 7 oktober 19.30 uur. Theaterbewerking van Richard III - De Grootste Slechterik Aller Tijden. In deze snelle bewerking van Richard III (10+) ziet het publiek – naast al het verraad om de kroon in handen te krijgen – hoe gevaarlijk woorden kunnen zijn.

Vr. 7 oktober 20.15 uur. Percossa met wervelende achtbaan van muzikale scenes en grappige acts 

Percossa

De vier mannen van Percossa nemen het publiek mee in een wervelwind van muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater Za. 8 oktober 20.15 uur – vanaf € 19,50 Ed Struijlaart met een ode aan de gitaar en gitaarheld Eric Clapton. 

Inspiratiebron

In Gitaarmannen 2 keer Ed Struijlaart terug naar zijn inspiratiebron van toen:

Clapton! Za. 8 oktober 20.30 uur. Barrie Stevens ontroerd in eigen verhaal. Een intiem levensverhaal in een grootschalige revue, uitgevoerd door slechts twee artiesten: multitalent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk. 

Kaarten zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.         

Percossa.