Het winkelteam.
Het winkelteam. (Foto: Aangeleverd)

Koning Bodyfashion sluit haar deuren

Algemeen

BEVERWIJK - Hiermee komt een eind aan de speciaalzaak in Lingerie en Foundation welke al 63 jaar bestond van moeder op dochter. Modehuis Koning (Hoedje Koning) zoals het 63 jaar geleden begon met dameshoeden, sjaals handschoenen en panty’s is ongeveer 20 jaar geleden van naam veranderd in Koning Bodyfashion omdat die naam meer van toepassing was op het assortiment wat men vanaf 1978 voerde namelijk lingerie en foundation en nacht en badmode.

Na bijna 63 jaar winkelen aan de Zeestraat

‘’We kijken met veel voldoening terug op de afgelopen jaren en zijn heel trots wat we bereikt hebben, want we zijn uitgegroeid tot een speciaalzaak met vakkundig personeel welke een regio functie vervulde. Helaas is het om verschillende redenen niet vol te houden’’, aldus het winkelteam.

Afgelopen zaterdag is men begonnen met de opheffings- uitverkoop. ‘’Ik ga vanaf 1 januari 2023 verder met Mamma-care producten en steunkousen aan de Jacob van Deventerstraat 171 te Beverwijk, in de praktijk Wijckerborgh voor Fysiotherapie en accupuntuur. Ik blijf SEMH gecertificeerd voor het aanmeten van borstprotheses en elastische en therapeutische kousen. Ook wil ik daar graag klanten helpen die last hebben van oedeem met goed passende bh’s en pantybroeken (medisch assortiment van Anita). Klanten die nog artikelen willen bestellen kunnen mij altijd bellen. Als U nog cadeaubonnen van ons heeft kunt u die tot het eind van het jaar nog bij ons besteden. Verder wil ik alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de gezelligheid al die jaren aan de Zeestraat. De laatste maanden aan de zeestraat gaan we de winkel leeg verkopen maar we kunnen ook nog bestellingen voor u verzorgen’’, aldus eigenaresse Josea.

Koning Bodyfashion Zeestraat 7 1941 AJ Beverwijk. T: 0251-22373.

Het uitgebreide assortiment.