Country en blues bij open podium.
Country en blues bij open podium. (Foto: Hike in the forest)

Open podium aan Middelweg

Algemeen

UITGEEST - Zaterdag 22 oktober vindt vanaf 20.15 uur weer een open podium plaats bij De Zwaan Cultureel aan de Middelweg 5. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje kunnen belangstellenden gratis genieten van een muzikaal programma, in willekeurige volgorde.

Toegang gratis

Bart van der Harst: speelt gitaar en is tekstschrijver. Samen met Bram (piano) speelt hij Nederlandstalig eigen werk in de vorm van liedjes, gedichtjes en gedachten. Het programma heet: ‘Maar Nu Eerst’. Grieshog: Folkband. De muziek gaat van Ierse en Schotse muziek naar meer country. Met zang, viool, gitaar, accordeon en bodhràn.

Country, blues en Nederlandstalig

Martin Peperkamp: komt al sinds het allereerste begin langs bij het Open podium. Tijdens zijn optreden speelt hij covers maar hij put ook uit eigen werk. Het geheel zal blues en country georiënteerd zijn.

The Oneliners: een 5-koppige band. Zij spelen een mix van americana, blues, kleine liedjes, een vleugje jazz en af en toe een Nederlandstalig liedje of een gevoelige ballad. 

Hike In the Forest: deze band speelt sfeervolle, ingetogen nummers. Met een hoog singer-songwritergehalte. De groep speelt zowel covers als zelfgeschreven werk.