Help de Nederlandse Brandwonden Stichting om brandwonden te voorkomen en laat je zien.
Help de Nederlandse Brandwonden Stichting om brandwonden te voorkomen en laat je zien. (Foto: Nederlandse Brandwonden Stichting)

Nederlandse Brandwonden Stichting haalt 5852,90 euro op in Heiloo

Algemeen

HEILOO - De  totale opbrengst van de collecte van de Nederlandse Brandwonden Stichting die van 9 t/m 15 oktober in Heiloo werd gehouden heeft het mooie bedrag van 5852,90 euro opgeleverd. Buiten het opgehaalde bedrag hebben ook veel mensen de QR code gescand en dat heeft in Heiloo een bedrag van 956,19 euro opgeleverd.

 Help om brandwonden te voorkomen en laat je zien!

De Nederlandse Brandwonden Stichting bestaat al meer dan 50 jaar en het motto was dit jaar: “Help om brandwonden te voorkomen en laat je zien!”

Hoe meer er tijdens de collecte wordt opgehaald, hoe meer onderzoek men kan doen om de kwaliteit van de genezing te verbeteren.

Hartelijk dank aan alle collectanten van het Nederlandse Brandwonden Stichting en gulle gevers

Woordvoerder Martin Vogelsangs: “Bij deze wil ik alle collectanten en gulle gevers hartelijk dank zeggen voor hun inzet en dat wij ook in 2023 weer op u mogen rekenen.”

“Helaas zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe collectanten en mensen die de regie willen nemen om alles in één van de 10 wijken willen regelen zodat alles op een prettige manier verloopt. Nu zijn we hard op zoek naar iemand die als wijkhoofd in Ypenstein deze taak op zich wil nemen. Meld u zich dan op een van de onderstaande adressen aan.”

En mocht u volgend jaar ook willen collecteren, bel dan 072-5338645 / 06-44568785 of mail naar martin.j.g@kpnplanet.nl Of meld u aan via de website