Sprookjesachtig najaarsconcert van Apollo in Den Oever.
Sprookjesachtig najaarsconcert van Apollo in Den Oever. (Foto: aangeleverd)

Sprookjesachtig najaarsconcert van Apollo in Den Oever

Uitgaan

DEN OEVER - Harmonieorkest Apollo verzorgt zaterdag 26 november weer een concert in het Vikingschip. De slagwerkleerlingen van docent Yori van den Berg beginnen met een korte presentatie van hun vorderingen. 

Het harmonieorkest volgt onder leiding van Jeroen Drenth met een programma met een sprookjesachtige sfeer, zoals ‘the Rise of the Firebird’ van Steven Reineke, ‘A Fairy Tale’ en ook de sprookjes uit 101 nacht komen voorbij in de vorm van ‘Selections from Aladdin’ en de ‘Persische Mars’ van Strauss.

Gevarieerd

Na de pauze vervolgt het harmonieorkest het concert met een zeer gevarieerd programma, waaronder Oregon van Jacob de Haan, een compilatie uit Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest en ‘An American in Paris’ van George Gershwin.

A piece of cake

Josien Smit leidt dit alles in met de nodige informatie. Uiteraard wordt volgens traditie in de pauze weer een loterij gehouden; met heerlijke taarten als inzet. De leden van Apollo zelf hebben de taarten gebakken of verzorgd. 

Het concert vangt 26 november aan om 20.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum het Vikingschip aan de Robbenoordstraat 11a in Den Oever. Entree: € 10,00 inclusief consumptie. Meer informatie: www.apollodenoever.nl of www.vikingschip.nl