Black Friday korting bij KNUWER JEANS.
Black Friday korting bij KNUWER JEANS. (Foto: aangeleverd)

Sla je slag: Black Friday korting bij KNUWER JEANS in Schagen

Black Friday weekend BIJ KNUWER JEANS, de gezellige spijkerbroeken winkel, aan de Molenstraat in Schagen.

Op elke zwarte jeans, trui, overhemd of sweater  een korting van 20 procent 

Dat betekent dus ook korting op de populaire over shirts. Wij verkopen ze van de merken No Excess, Cars en Gabianno. En als er zwart in zit krijgt u 20% korting. Natuurlijk geldt de actie ook voor de zwarte broeken in de winkel.

Een zwarte cars broek kost normaal € 59,99, deze is gedurende de actieperiode € 47,99 en de korting geldt per zwarte jeans. Cars maakt trouwens diverse modellen in een mooie zwarte iets gebleekte wassing, zoals bv het populaire model blast of het super skinny model de Dust.

Voor deze actie hoeft u geen advertenties uit te knippen of cadeaucheques in te leveren. De korting wordt direct doorberekend.

De actiekorting op de jeans is geldig van black Friday 25 november tot en met koopzondag 27 november..

De 511 van Levi’s is een populaire slimfit jeans met rits voor de heren met 1 % comfort stretch, die super draagt en in veel wassingen te verkrijgen is. Bijvoorbeeld ook in het diep zwart. Ook op deze zwarte jeans geldt de korting die kan oplopen bij een zwarte jeans van Levi’s tot ruim € 20,-. De klassieker, de Levi’s 501 is er in 3 wassingen en met korting in het zwart al verkrijgbaar voor € 87,96. De keuze uit de soorten jeans is zoals u van ons gewend bent enorm. Naast de genoemde merken mag niet onvermeld blijven dat wij in de winkel ook verschillende modellen van Wrangler , No Excess en Lee verkopen .

Het assortiment spijkerbroeken is groot. U heeft keuze uit een trendy repaired skinny jeans, maar ook de klassieke rechte jeans met rits verkopen wij. Grote maten, kleine maten. Lange lengtes en korte lengtes, het maakt niet uit. En mocht de broek onverhoopt toch te lang zijn verkorten wij hem gratis voor u.

Uiteraard geldt de korting van 20 % ook op de gehele zwarte jeans collectie van Levi’s, Lee en MOD jeans voor de dames. Zo heeft u nu al met korting een zwarte dames Levi’s jeans voor € 95.96.

En dames jeans zijn er in zeer veel verschillende modellen. Van flair tot skinny en uiteraard het beroemde model 501 in diverse kleuren voor de dames

20% korting op winterjassen

Tijdens het Black Friday weekend hebben we ook 20% korting op onze winterjassen .

December is de feestmaand: Daarom in de maand december krijgt u bij Knuwer Jeans een Levi’s cadeautje bij elke levis broek die u aanschaft.

Daarnaast hebben wij leuke Sintaanbiedingen tot en met 5 december in de winkel waaronder levis boxershorts, sokken en logo T-shirts.

Graag tot ziens in het gezellige winkeltje van Knuwer Jeans

Molenstraat 5, Schagen

Franka, Anneke en Marcel.