Kom alvast heerlijk in de kerstsfeer.
Kom alvast heerlijk in de kerstsfeer. (Foto: aangeleverd)

Kom in kerststemming met koor Grenzenloos

Algemeen

BURGERBRUG - Kijk jij ook zo uit naar kerst? De familiebezoeken, de diners, het optuigen van de kerstboom. De ‘knop’ na Sinterklaas moet nog wel even om. Geen nood! Kom op 11 december in de stemming en laat je onderdompelen door (kerst)liederen van koor Grenzenloos!

Grenzenloos is een ambitieus klein koor met 5 zangers en 6 zangeressen. Ze zijn begonnen in Obdam en omgeving, maar bestaat nu uit leden uit geheel West -Friesland. Samen met drie muzikanten die meerdere instrumenten bespelen en regelmatig meezingen, brengt Grenzenloos muziek uit allerlei windstreken. Het koor is opgericht in 2000 en staat sinds begin 2017 onder leiding van dirigent Rens Boerke. Het koor brengt een zo breed mogelijk repertoire. Voornamelijk pop, maar ook stukken uit musicals, klassieke nummers; a capella en up-tempo. Er wordt meerstemmig gezongen. 

Kaarten

Wil jij hierbij zijn? Bestel dan nu je kaarten voor 15,- euro per stuk door een e-mail te sturen naar Sussanne via herborentorenburgerbrug@gmail.com. Aanvang aan de Burgerweg 62a is 14:30 uur en de zaal opent om 14:00 uur. 

Kaarten zijn te bestellen voor €15,- per stuk door een e-mail te sturen naar Sussanne Smit: herborentorenburgerbrug@gmail.com