Heerlijke dagen in Marktstad.
Heerlijke dagen in Marktstad. (Foto: aangeleverd)

Heerlijke kerstdagen in Marktstad

SCHAGEN - Gezellig met u geliefden, familie en vrienden deze sfeervolle dagen genieten is wat wij een ieder gunnen! Ons gastvrije team van medewerkers zal er alles aan doen om jouw verwachtingen te overtreffen en je zodoende verrassen en heerlijk verwennen. 

Kerstdiner 24, 25 en 26 december

Geniet van een uitgebreid 5 gangen kerstmenu om deze speciale dag met familie en vrienden te vieren. Op 1e kerstdag is er live muziek van Johan Kruisinga en 2e kerstdag komt Ron Benning. Kosten: 64,50 pp/kinderen a la carte. Tijden: 17:00 tot 22:00, op 26 december tot 21:00 uur.

Kerstbrunch 25 en 26 december

Onze chefs hebben een kerstbrunch samengesteld met heerlijke en unieke culinaire hoogstandjes. Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen ook eten a la carte. Zij zullen zich ongetwijfeld ook in de kinderhoek uitstekend met elkaar vermaken. Zodoende is het voor iedereen een feest! Kosten: 29,50 pp/kinderen a la carte. Tijden: 11:30 tot 14:00 uur

Reserveren of vragen?

Kijk online op www.restaurantdeooievaar.nl, bel naar 0224-230 300 of mail naar ooievaar@hotelmarktstad.nl 

Zondag 27 november Sinterklaas in Marktstad

Op zondag 27 november 2022 is het zover… Sinterklaas viert zijn verjaardag bij Marktstad en jij kan daar bij zijn! Samen met het hele gezin wordt het ook dit jaar een feest om nooit te vergeten. Kom samen met papa en mama, oma en opa, je broertje of zusje met de hulp van onze Pieten je speculaaspop versieren, limonade drinken, je tekening maken en liedjes zingen met de Pieten. Ook ga je op de foto met de Sint! Aanvang is 10:00 uur en eindtijd 13:00 uur. Voorverkoop is 5,- euro per kind. Voorverkoop op www.hotelmarktstad.nl/agenda.