Bas is aanhankelijk, aandoenlijk en speels.
Bas is aanhankelijk, aandoenlijk en speels. (Foto: aangeleverd)

Allemansvriend Bas zoekt huis zonder stress

Dit prachtige lieve poezendametje heet Bas. Bas is 7 jaar oud en is ontzettend lief en aanhankelijk. Ze is een echte allemansvriend en gaat zelfs voor een onbekend persoon liggen rollebollen op de grond. Spelen doet ze ook erg graag. Ze is af en toe een beetje klungelig (wat ook weer erg aandoenlijk is).

Een tijd geleden heeft Bas blaasgruis gehad en hier is ze ook aan geholpen. Sindsdien is Bas veranderd in haar gedrag. Wellicht heeft dit ook te maken met andere veranderingen in haar leven, zoals het overlijden van de hond in huis en een verhuizing.  Bas is gaan plassen/sproeien in huis en kan sinds die tijd ook niet meer overweg met de andere katten in huis. Voorheen sliep ze samen met haar kattenzus, maar nu blazen ze naar elkaar.  De huidige baasjes van Bas hebben alles geprobeerd om de situatie thuis te verbeteren, maar helaas zonder resultaat. Bas ervaart teveel stress en is zichtbaar minder gelukkig.


Ze willen maar één ding en dat is dat Bas gelukkig is. Daarom wordt er uitgekeken naar een nieuwe liefdevolle plek. Dit mag een huis zijn met of zonder andere katten. De baasjes staan er voor open dat mocht het niet goed gaan op de nieuwe plek, Bas weer terug kan komen (en er dan weer naar een andere passende plek wordt gezocht).

Ook al is het zoeken naar een speld in een hooiberg, de baasjes willen alles op alles zetten om Bas gelukkig te zien.


Ben je benieuwd of Bas bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.