Afbeelding
(Foto: )

Gratis naar ‘Kerstman kwijt!’

Vervolg voorpagina

"Dan zijn kaartjes voor een theatervoorstelling minder haalbaar. Ineens ontstond er een idee: wat als bedrijven kaartjes cadeau doen aan mensen die deze zelf niet kunnen aanschaffen. En wat als Clup Welzijn deze mensen selecteert? Zij weten namelijk precies wat er bij veel gezinnen zich achter de voordeur afspeelt en wie in aanmerking komt. Suzan: "De Gebr. Van ’t Hek BV, Cono Kaasmakers en reclamebureau De Creatieve Hoek waren direct enthousiast. Ook de jeugdwerkers van Clup Welzijn vonden het een geweldig initiatief. En zo mogen er tientallen Purmerenders op uitnodiging van Clup Welzijn, het NKT, de Purmaryn en het Stedelijk Orkest gratis naar ‘Kerstman kwijt!’. Dankzij deze geweldige ondernemers. Dat is pas samenwerken!"

Het verhaal

Op de Noordpool staan mevrouw Santa en haar kerstelfjes te wachten op de thuiskomst van de Kerstman. Maar waar blijft hij toch… Maar dan blijkt niet iedereen fan van de kerstman. Ruim 200 NKT-leerlingen, 30 muzikanten en 2 gastspelers nemen je mee in een muzikaal, alternatief kerstverhaal vol humor.

Reserveren

‘Kerstman kwijt' wordt gespeeld op 28, 29 en 30 december 2022 om 15.00 en 19.30 uur in Theater de Purmaryn. 


Volwassenen betalen € 17,50 en kinderen tot 13 jaar € 15,00 per kaartje. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Purmaryn of via www.depurmaryn.nl.