SamenMeer houdt Open Huis

LANDSMEER - Onder de noemer Samen Leuke Dingen Doen houdt SamenMeer op zaterdag 26 november van 12.00 tot 15.00 uur een Open Huis, deze keer in samenwerking met Team Sportservice. Het thema is dan ook, niet verrassend, bewegen.

Het programma: 12.30 - 13.00 uur: proefles Tai Chi; 12.30 uur: proefles Dansen voor iedereen; 13.00 uur: demonstratie linedance; 13.00 uur: proefles stoelyoga; 13.30 - 14.00 uur: proefles Tai Chi.

De hele middag kunnen er fietsfitheidstestjes worden gedaan, begeleid door Team Sportinstuif en Fysiotherapie Balans. Ook is informatie beschikbaar over de geplande cursus Cognitieve Fitheid, training voor lijf en brein. Fysiotherapeut Justin van Fysiomeer laat zien wat Ouderengym inhoudt.

Ook over Doortrappen, veilig blijven fietsen tot je honderdste, en over de maandelijkse fietsgroep is informatie beschikbaar. Kom langs en laat je ook informeren over het project duo-fietsen, de wekelijkse sportinstuif in de ICL, over de wekelijkse wandelgroep, de reguliere yogalessen en over de bus van SamenMeer.

Het koor komt zingen, de creaclub heeft Sint- en Kerstmaaksels in de aanbieding, schildergroep Monet exposeert en de vrijwilligers van Vier het Leven vertellen alles over de mogelijkheid om door een vrijwilliger thuis opgehaald te worden voor een cultureel uitstapje. Sandra Hendriks van Meet Your Feet geeft desgewenst aandacht aan de voeten. Fysiotherapie Balans geeft informatie over nut en noodzaak van een cursus Valpreventie.