Afbeelding
(Foto: )

RuilSint en dameskledingruil

LANDSMEER - Wegens het succes van de dameskledingruil op donderdagavond 3 november jl. wordt er op vrijdag 25 november van 19.00 tot 21.00 uur opnieuw een ruilbeurs georganiseerd in Het Kruispunt (Calkoenstraat 12A). Deze keer wordt het ruilen van dameskleding gecombineerd met het ruilen van speelgoed, met het oog op het aankomende Heerlijk Avondje van de Goedheiligman.

Nu die beste Sint nota bene per vliegtuig in Nederland aankwam, moet hij toch op een of andere manier zijn CO2-voetafdruk weer wat verkleinen... Tweedehands speelgoed cadeau geven lijkt hem daarvoor een geweldige manier. Scheelt ook nog eens hoop geld. Speciaal voor deze editie heeft Sint zijn naamgenoot Sintia van DoctorFashion.nl ingehuurd om ter plekke persoonlijk stijladvies te geven aan bezoekers. 

Bonnetje

Neem naar de ruilbeurs maximaal twintig items aan kleding en maximaal tien items aan speelgoed mee. Breng enkel kleding in die schoon is, vrij is van gaten, vlekken en kreukels, en speelgoed dat schoon is, compleet, en niet kapot. Voor elk item dat je inbrengt krijg je een bonnetje dat je weer kunt inleveren als je zelf wat leuks hebt gevonden.

Gratis en gezellig

Meedoen is gratis en gezellig, aanmelden is niet nodig. Kleding en speelgoed dat overblijft gaat naar minderbedeelde gezinnen, vluchtelingen of de kringloop. 


Wie zelf niks te ruilen heeft, is evengoed welkom. In de kerk is voor € 1,50 (contant) koffie of thee verkrijgbaar, en de organisatie gooit vast wat lekkers in je (tweedehands) laarsje...