Afbeelding
(Foto: )

Moord op Marietje eindelijk opgelost

OOSTZAAN - Op 5 november om acht uur ’s morgens was een tiental vrijwilligers al druk in de weer met palen en landbouwplastic. Binnen een paar uur stond door het harde werken van deze vrijwilligers een echt spookhuis. Nu moesten de verschillende kamers worden ingericht. De meest lugubere rekwisieten werden in deze kamers gezet. De acteurs en actrices veranderde langzaam in meest horrorachtige bouwvakkers, priesters en anderen al lang gestorven mensen.

De kinderen die waren gekomen om het moordmysterie op te lossen werden ontvangen met het verhaal van Marietje. Hierna gingen ze met een vakkundige gids het spookhuis in. In de eerder genoemde kamers moesten zij verschillende angstaanjagende opdrachten doen om de aanwijzingen te verdienen. 

Ook liepen er spoken rond in het spookhuis, die hen de stuipen op het lijf jaagden. Wanneer alle aanwijzingen waren verzameld konden de kinderen onder het genot van warme chocolademelk met slagroom de moord op Marietje oplossen. Na een aantal extra aanwijzingen is het gelukt en is de moord op Marietje dan eindelijk opgelost.

Het team wil alle vrijwilligers bedanken die dit griezelige evenement tot een geweldig spektakel hebben weten te maken.

Raven Lust: "Zonder de enthousiaste en belangeloze inzet van deze vrijwilligers hadden we Halloween Oostzaan 2022 niet kunnen vieren. We hopen volgend jaar weer met dit geweldige team aan de slag te mogen voor Halloween Oostzaan 2023."


Afbeelding