De leden van het Margriet Eshuijs PopKoor.
De leden van het Margriet Eshuijs PopKoor. (Foto: aangeleverd)

Margriet Eshuijs PopKoor zoekt versterking

REGIO - Heb je een 'gouden' keelgeluid? Zin in goed (leren) zingen met wekelijks een leuke en leerzame repetitie met aandacht voor ademhalingstechniek, klankkleur, uitspraak en zangtechniek? Vanaf 16 februari heeft het Margriet Eshuijs PopKoor enkele plaatsen beschikbaar voor zangers en zangeressen die het koor willen versterken. In januari 2023 worden er proeflessen gehouden.

Het Margriet Eshuijs PopKoor is voorjaar 2016 is opgericht door zangeres Margriet Eshuijs. Het bestaat uit 30 tot 35 enthousiaste mensen die wekelijks op de woensdag van 19.30 tot 21.30 uur oefenen in buurtcentrum de Bovenkruier in Zaandam (Kalf).  

Er wordt gebruikt gemaakt van speciaal voor het koor geschreven arrangementen. Het koor is ambitieus als het gaat om de presentaties, optredens, concerten waarbij de leden met respect, gezelligheid en belangstelling voor en met elkaar omgaan.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over het koor en/ of de proeflessen? Stuur een mail naar: Margrieteshuijspopkoor@gmail.com