Vestigingsmanager Sasja Bakker.
Vestigingsmanager Sasja Bakker. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Van Stern naar Hedin Automotive met prachtige nieuwe merken

Algemeen

ALKMAAR - Nog even en dan verandert het Alkmaarse autobedrijf Stern aan Helderseweg 52 in Hedin Mobility Group, het Zweeds familiebedrijf met automotive activiteiten in elf Europese landen. Alle bedrijven van Stern worden per 9 januari 2023 omgedoopt tot Hedin Automotive en dat is mooi nieuws voor autoliefhebbers in de regio Alkmaar, want naast Opel wordt het assortiment fors uitgebreid met een aantal prachtige merken. En dat brengt een grote glimlach op het gezicht van vestigingsmanager Sasja Bakker.

Hedin Automotive Helderseweg Alkmaar bedient regio met Opel, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa en RAM

“Ik word hier heel enthousiast van, want we breiden uit met de merken Fiat, Fiat professional, Jeep, Ram én Alfa Romeo voor service en onderhoud”, aldus Sasja Bakker. “Neem bijvoorbeeld Fiat, dat merk was jaren uit deze regio verdwenen en keert nu weer terug. Ondernemers zullen ook blij zijn met de uitbreiding van ons assortiment, want met Fiat professional kunnen ze hier terecht voor een prachtige bedrijfswagen. En wat te denken van RAM; heerlijke wagens voor ondernemers. De grote en oersterke wagens zijn natuurlijk heel geschikt voor aannemers, hoveniers of anders ondernemers die veel grove of zware spullen moeten vervoeren. Daarnaast hebben we straks Jeep en dat is een merk waar de verkoopadviseur vrolijk van wordt. “Ik kijk er bijvoorbeeld echt naar uit als straks de 100% elektrische Jeep Avenger hier straks in de showroom staat. Het zegt alles over het brede palet aan auto’s die we straks kunnen tonen. Ik ben een échte Opel-rijder. Mijn eerste auto was een Kadett en dat werd later een Astra. Zo bleef ik altijd Opel rijden. We blijven natuurlijk gewoon Opel dealer, maar straks kunnen we van heel betaalbaar tot de hogere segmenten aanbieden. Nog even terug naar Opel. Heb je de Rocks E al buiten zien staan? Een heerlijk wagentje en dit brommobiel is een goed alternatief voor een mooie scooter, zeker omdat er straks een helmplicht geldt voor álle snorfietsen. De Rocks E is er al vanaf 7800 euro en kun je helemaal naar eigen smaak pimpen.”

Verbouwen

Om alle merken straks op een mooie manier te tonen, gaat er verbouwd worden. “Nu zijn we nog dealer van Opel en Kia en een grote scheidingswand spitst de twee merken op”, vervolgt Sasja. “De scheidingswand wordt aangepast zodat een mooie, grote ruimte ontstaat. Daardoor krijgen alle merken straks een mooi plekje om hun modellen te tonen. Al onze 23 medewerkers hebben trainingen gekregen om alle ins en outs van de nieuwe merken te weten. Het geeft allemaal weer nieuwe energie. Op de eerste etage houden we ons occasioncentrum waar we alle merken verkopen. En breng je je auto bij ons voor onderhoud, dan hebben we altijd een fiets die je gratis kunt gebruiken. Voor mensen die minder mobiel zijn, hebben we een haal- en brengservice. Zo willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken.”

Big Deals

De verandering van Stern naar Hedin Automotive betekent ook goed nieuws voor iedereen die nu een auto zoekt, want Stern pakt in december uit met Big Deals. Van 14 tot en met 31 december zijn er diverse actiemodellen uit voorraad leverbaar dus dan kopen betekent nog dit jaar rijden. Daarnaast zijn er zeer scherpe private leaseprijzen en zeer voordelige financieringstarieven. Bovendien komen elektrische en nieuwe modellen in aanmerking voor 2950 euro subsidie. Kom dus vooral langs als je van auto’s én veel voordeel houdt. 

Hedin Automotive vind je aan de Helderseweg 52 in Alkmaar. Meer informatie via 072-5188000 of kijk op www.stern.nl/vestigingen/alkmaar

Van Stern naar Hedin Automotive.