Het team van Broekhuis en de Reddingsbrigade.
Het team van Broekhuis en de Reddingsbrigade. (Foto: Foto's: Broekhuis)

Redder in nood nu beschikbaar bij Broekhuis!

Algemeen

REGIO - Iconisch, indrukwekkend, historisch, hypermodern én redder in nood. Het is moeilijk om één woord te vinden dat de ID. Buzz samenvat. Schitterend! Misschien is ‘schitterend’ wel hét woord dat het beste past bij deze iconische, indrukwekkende, historische en tegelijkertijd hypermoderne bedrijfswagen. Evert Jan van de Kamp (manager bedrijfswagens) is - op zijn zachtst gezegd - razend enthousiast. De fotoshoot bij de reddingsbrigade leverde dan ook schitterende foto’s op.


“We hebben serieus nog nooit zó veel enthousiaste reacties gekregen op een bedrijfswagen”, zegt Van de Kamp. “De ID. Buzz Cargo, die overigens ook als personenbus leverbaar is, is prachtig getekend en doet sterk denken aan de Volkswagen T1. Deze historische bestelbus schetste de Nederlandse ondernemer Ben Pon in 1947 toen hij de Volkswagenfabriek in Duitsland bezocht. De schets die zelfs in het Rijksmuseum hangt, leidde tot de iconische Transporter bestelbus die uitgroeide tot een bus met cultstatus.” Van de Kamp ziet dat iedereen aanslaat op de fraaie lijnen van de ID. Buzz. “Dat zagen we al tijdens de eerste presentatie van de roadshow. Veel klanten weten dat er achter de schermen al jaren werd gewerkt aan het model en zijn lyrisch dat de ID. Buzz er nu echt is. Dat begrijp ik ook wel, want de meeste bedrijfswagens hebben een neutraal voorkomen, maar met een ID. Buzz Cargo kom je écht binnen. Naast de ID. Buzz Cargo komt er ook een personenuitvoering met vijf zitplaatsen, volgend jaar is er een – verlengde - versie met zeven zitplaatsen beschikbaar. De introductie van de personenuitvoering bestaat uit de zeer rijk uitgeruste ID. Buzz 1st en 1st Max uitvoering.”


Custom made

Eindelijk een bus die anders is. Dat verklaart volgens Van de Kamp de enorme belangstelling. “Natuurlijk gaat het om de belijning, de looks van deze bedrijfswagen. Maar klanten kunnen kiezen voor een custom made wrapping zodat je ook écht iets unieks hebt. Zo hebben we de ID. Buzz onder meer al verkocht aan een reisbureau en zonnestudio. Dat was vroeger ondenkbaar, omdat vooral zzp’ers de bus voor praktische doeleinden gebruiken. Nu zien andere ondernemers ook de waarde in van een zo’n bijzondere wagen. Vroeger waren auto’s uniek qua vorm en wist je precies welk lijnenspel bij welk merk hoorde. Toen de luchttunnel zijn intrede deed en alle auto’s aerodynamisch moesten zijn, zijn alle modellen steeds meer op elkaar gaan lijken. Daarom is de ID. Buzz óók bijzonder. Hij onderscheidt zichzelf echt door zijn fraaie uiterlijk. Daarnaast kunnen we ook de laadruimte custom made maken met de gewenste Sortimo inrichting van Broekhuis Carplus. Een schilder wil weer een andere binnenkant dan een timmerman, die misschien wel een werkplek met stroomaansluitingen in z’n bedrijfswagen wil.”


Elektrisch

De ID. Buzz Cargo is 100% elektrisch. “Veel ondernemers willen mee met hun tijd en rijden graag elektrisch, alleen de beperkte actieradius van veel elektrische bedrijfswagens hield ze tegen. Met de ID. Buzz heb je een actieradius van zo’n 420 km WLTP en dat is aanzienlijk meer dan wat andere merken bieden. Dat maakt het ook interessant om nu voor de ID. Buzz te kiezen. We begrijpen dat sommige ondernemers het zó druk hebben dat er nauwelijks tijd is om naar een showroom te komen. Daarom komen wij ook met de ID. Buzz naar ondernemers toe waar ze in hun eigen omgeving beleven wat de ID. Buzz allemaal te bieden heeft. Tijdens corona hebben we ook onze klanten bezocht en dat werd zeer gewaardeerd.”


Broekhuis

Broekhuis - een derde generatie familiebedrijf - bestaat dit jaar maar liefst negentig jaar en dat werd eind augustus voor alle vestigingen/bedrijfsactiviteiten uit Noord Holland groots gevierd in Alkmaar. “In die negentig jaar hebben we onze werkzaamheden flink uitgebreid. Je kunt bij ons terecht voor negentien merken personenauto’s, zes merken bedrijfswagens, campers, maar ook fietsen. We zijn thuis in (private) lease, financieringen en verzekeringen, verhuur, bedrijfswageninrichtingen en schadeherstel. Je kunt bij ons dus terecht voor een compleet mobiliteitsplan. De reddingsbrigade is ook een klant van ons en daarom hebben we daar een schitterende fotoshoot gedaan. Broekhuis: ‘uw redder in nood’, voor ondernemers die een bijzondere, elektrische bedrijfswagen zoeken. Mooie slogan, toch?”

Kijk voor meer informatie op www.broekhuis.nl

Eindelijk een bus die anders is.
De fotoshoot bij de reddingsbrigade leverde schitterende foto’s op.