Actie stichting Puur for Kids

REGIO - Stichting Puur for Kids hoopt dit jaar meer dan 800 kinderen blij te maken uit gezinnen die zijn aangesloten bij Voedselbank West-Friesland, Langedijk, Alkmaar en Zaanstad. Daarom staat de jaarlijkse kerstactie weer voor de deur en dit keer staan er weer volop kerstbomen met cadeaukaartjes op diverse locaties in West-Friesland en omstreken. Na het succes van de afgelopen online jaren blijft het ook mogelijk om cadeaubonnen aan te schaffen of een donatie te doen.

De website is uitgebreid met een webshop en de kerstactie is in de afgelopen twee jaar volledig online uitgevoerd. De kerstbomen werden zeker gemist in het West-Friese straatbeeld, maar de online actie heeft gezorgd voor een groter bereik: meer donaties en meer dan 500 blije kids met Kerstmis. Daarnaast is Stichting Puur for Kids aan de slag gegaan met de ontwikkeling van diverse deelprojecten. Zo heeft de stichting onder meer ‘beweegtassen’ bedacht voor jonge kinderen, om hen te stimuleren te gaan of blijven bewegen. 

ANBI status

Funding voor al deze projecten is hard nodig en komt van donaties van particulieren, bedrijven, scholen en deelopbrengsten van charitatieve events. Stichting Puur for Kids heeft sinds 2020 een ANBI status. Voor donateurs betekent dit dat zij hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Je kunt dit jaar op drie manieren deelnemen aan de kerstactie. Ga naar een van de locaties, pak een kaartje uit de boom en koop een cadeautje voor een jongen of meisje. Liever een cadeaubon cadeau geven? Ga naar www.puurforkids.nl/webshop. 


Meer informatie en doneren via www.puurforkids.nl/doneren.