Eigenaren Rita en Simon Peek in de juwelierszaak.
Eigenaren Rita en Simon Peek in de juwelierszaak. (Foto: Juwelier Peek)

Aantrekkelijke voordeel bij Juwelier Peek

HEILOO – Juwelier Peek is ruim 45 jaar een begrip in Heiloo en omgeving. ‘’Wij nemen de tijd voor onze klanten. Goede service en kwaliteit staan dan ook hoog in ons vaandel’’, vertellen eigenaren Simon en Rita Peek. Nu de feestdagen om de hoek kijken, halen zij de bezem door de voorraad. Je koopt de mooiste sieraden en horloges van Juwelier Peek nu met kortingen tot maar liefst 70%.

Iets moois kopen voor jezelf of een prachtig cadeau voor jouw dierbaren is nu heel aantrekkelijk. Juwelier Peek heeft een ruime collectie aan sieraden, horloges en klokken. Denk aan merken als Seiko, Pulsar, Jacob Jensen, Trollbeads, Rabinovich, Zinzi en gouden en zilveren sieraden uit de huiscollectie.

Ben je toe aan de volgende stap in jouw relatie? Dan is dit wellicht het juiste moment om de sprong te wagen, want er zijn ook aanzoekringen met kortingen tot 50% of trouwringen met 30% korting. 

Betalen met oud goud is mogelijk. Je bent van harte welkom om te profiteren van onze mooie aanbiedingen. Kom ook een kijkje nemen en verras jezelf of een dierbare met iets moois.

Team Peek Juwelier, Stationsplein 96, 1851 LN Heiloo.